Contact

Neem contact met ons op

Als je hier je gegevens invult en je vraag stelt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Dankjewel! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er is iets verkeerd gegaan!
Download
het aanmeldformulier Jeugd inhoudelijke gegevens
Download
het aanmeldformulier Jeugd persoon specifieke gegevens
Bij Workmate Company kun je terecht voor individuele begeleiding, arbeidsmatige dagbesteding, leerwerktrajecten en beschermd wonen.
0544 700 202 (bereikbaar van 09:00-16:00)
Lichtenvoorde
Nobelstraat 1
7131 PZ Lichtenvoorde
Doetinchem
Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem
Harreveld
Lindeboomweg 30
7135 KG Harreveld

Onze unieke vestigingen

Wil je één van onze locaties bezoeken? Neem dan contact met ons op. Hieronder zie je per locatie de mogelijkheden voor dagbesteding.
Hoofdkantoor

Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is er een keramiek- en productieafdeling. Maar je vindt hier ook een techniekafdeling waar je hout- en metaalbewerking of over autotechniek kan leren. In het aankomende jaar wordt dit uitgebreid met een werkplaats voor het ombouwen van busjes naar campers. Er is een grote sportruimte om aan je fysieke en mentale kracht te werken.
Duidt
Hal23
Work-aut
Your Campers
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur
Hoofdkantoor

Doetinchem

Op deze locatie vindt je een groot creatief centrum voor deelnemers die graag schilderen, tekenen of andere creatieve bezigheden hebben. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen een houtwerkplaats en een meubelmakerij. Op deze locatie is er ook een sportruimte waar je diverse trainingen kan volgen.
RHJ Meubel
Hal23
Work-aut
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur
Vestiging

Harreveld

Op deze groene ontmoetingsplek in Harreveld leer je in onze 2500m2 tuin diverse vaardigheden in het groen. We verbouwen groenten en kruiden op 100% logische wijze, we bewegen mee met de natuur en houden varkens en kippen.
NR.30
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur
Vestiging

Mariënvelde

In samenwerking met andere zorgorganisaties is Workmate Company onderdeel van de BMV Mariënvelde. Op maandag kunnen deelnemers hier terecht voor was- en vouwwerkzaamheden. Dit doen zij voor clubs en bedrijven uit de regio. Er wordt ook lekker gekookt, de lekkerste soep en appeltaart bijvoorbeeld.
BMV Mariënvelde
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur