Zorgaanbod

Individuele begeleiding

Workmate Company heeft ruim 15 jaar ervaring in het bieden van ambulante zorg: zorg in je eigen huis of op locatie. Kies je voor individuele begeleiding, dan maken onze ambulant hulpverleners samen met jou een begeleidingsplan waarin doelen staan beschreven die realistisch en haalbaar zijn. Deze doelen gaan bijvoorbeeld over het opbouwen van een sociaal netwerk, zelfstandig wonen, financiën/administratie, sport en gezondheid en een zinvolle daginvulling. Een goede daginvulling heeft altijd direct invloed op de thuissituatie. Workmate Company beschikt over een zeer divers team van ambulant hulpverleners. Onze hulpverleners beschikken allemaal over hun eigen professionele kennis en ervaring.

Zorg, altijd op maat

Wij zijn ijzersterk in het ondersteunen van mensen met diverse problematieken en hulpvragen. Als je bijvoorbeeld NAH, autisme of ADHD hebt koppelen wij jou aan de juiste hulpverlener waarmee jij een klik voelt. Deze klik zorgt voor een sterk en gelijkwaardig contact tussen jou en je hulpverlener. Zo vergroten wij samen de kans dat jij je doelen behaald. Ben je op zoek naar steun en heb jij vragen omtrent rouw en verlies? Dan zit je bij Workmate Company ook goed. Specialistisch behandelaar Jolanda Heusinkveld helpt jongeren en volwassen met handvatten, rust en overzicht. Samen met haar ga je middels passende interventies, op zoek naar overzicht in de rouwfases, rouwreacties en hoe om te gaan met de nieuwe situatie die is ontstaan. Workmate Company biedt ambulante zorg in de volgende 8 gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronkhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Montferland en Winterswijk.

Workmate Company is er voor jou

Wij helpen je bij het versterken van jou netwerk en het oefenen van (nieuwe) vaardigheden.

Wij versterken jou!

Samen zetten we een stapje extra om jouw kwaliteiten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. We werken op een eigen, no-nonsense manier waarbij maatwerk voorop staat. Door te denken in mogelijkheden binnen jou persoonlijke situatie versterkt Workmate Company jou. Ons doel is het vergroten van de eigen regie. Workmate Company gelooft daarbij in de kracht van diversiteit. Mensen met verschillende hulpvragen en kwaliteiten vullen elkaar aan en leren van elkaar.

Lees hier het verhaal van collega Janneke

Janneke
Coördinator team Oost
Leer ons kennen