Zorgaanbod

Zorg, altijd op maat

Bij Workmate Company kun je terecht voor ambulante begeleiding, arbeidsmatige dagbesteding, leerwerktrajecten en beschermd wonen. Wij zijn ontwikkelingsgericht en we richten ons op het vergroten van de eigen regie en zelfredzaamheid van de deelnemer. Workmate Company heeft een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden tot arbeidsmatige dagbesteding in onder andere hout,- en metaalbewerking, motorvoertuigentechniek, keramiek, creatief en groen op diverse locaties door de Achterhoek. Daarnaast is er een atelier in Doetinchem waar je kan leren stikken en stofferen met de reststoffen die uit de een meubelmakerij komen. Er zijn verschillende mogelijkheden tot scholing naast het leren van arbeidsvaardigheden. Het beschermd wonen heeft als doel om je te ontwikkelen richting zelfstandig wonen. Onze ambulante begeleiding kenmerkt zich door een praktische en oplossingsgerichte aanpak waarbij we als spin in het web met alle betrokken instanties de samenwerking zoeken om de doelen van de deelnemer te bereiken.  
Onze clienten beoordelen ons uit 15 waarderingen met een

8.3

Zorgplan

Welkom bij Workmate Company, waar we samen sterk staan voor jouw welzijn! Bij ons maak jij als deelnemer het verschil, want jij bepaalt jouw doelen. Samen stellen we een zorgplan op met haalbare stappen voor een fijne toekomst. Jouw wensen, onze expertise: een team dat elkaar versterkt voor de beste zorgervaring!
Neem contact op

Wij werken alleen met sterke merken

We werken met nog ruim 20+ andere merken!

Mogen wij jou versterken?

Onze missie: Samen zetten we een stapje extra om jouw kwaliteiten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. We werken op een eigen, no-nonsense manier waarbij maatwerk voorop staat. Door te denken in mogelijkheden binnen jouw persoonlijke situatie versterkt Workmate Company jou!