Zorgaanbod

Arbeidsmatige dagbesteding

Op onze werkplekken lever jij een bijdrage aan het maken van producten of het verlenen van diensten in opdracht van derden. Dit heet arbeidsmatige dagbesteding. Dankzij een goede sfeer, de juiste begeleiding en een gelijkwaardige benadering, ontwikkel je niet alleen praktische arbeidsvaardigheden maar ook sterke sociale en mentale vaardigheden. In samenwerking met Hal23, NR.30 (moestuin), de winkel DUIDT, Your Campers en meubelmakerij RHJ Design hebben we diverse plekken gecreëerd waarbij je als deelnemer terecht kunt bij een echt bedrijf. Hierdoor is de stap naar eventueel betaald werk minder groot. Je leert namelijk dezelfde vaardigheden. Wat dat allemaal inhoudt? Bekijk de locaties om te zien wat je kunt leren!

Sport in Doetinchem

Tuin en dier in Harreveld

Traject op maat

Samen met jou geven wij jouw traject op maat vorm. Waar mogelijk biedt Workmate Company scholingsmogelijkheden om jou naast praktisch ook theoretisch sterk te laten ontwikkelen. Hierover kun je meer informatie vinden op de pagina leerwerktrajecten. Als jij aangeeft waar je voorkeur naar uitgaat, beginnen wij sterk en eindig jij sterk. Op 4 verschillende locaties door heel de Achterhoek biedt Workmate Company een divers aanbod aan dagbestedingswerkplekken.

Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze dagbesteding

Kom jij je bij ons ontwikkelen? Iedereen is welkom bij ons, samen kijken we naar wat het beste bij je past.

Keuzestress?

We geven je graag een rondleiding op een of meerdere van onze locaties. Zo krijg je een nog beter beeld van wat we kunnen bieden. Wil je een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via het formulier onder contact.

Leer ons kennen