Zorgaanbod

Dagbesteding in Doetinchem

Op de locatie in Doetinchem bieden we jou de mogelijkheid om je op verschillende manieren te ontwikkelen, voorheen was dit bekend onder de naam Loods360. Door goed naar jou te kijken en te luisteren, dragen we zorg voor een passend aanbod. In deze zoektocht werken we nauw samen met de omgeving van de deelnemers en met samenwerkingspartners die werken vanuit een zelfde visie. Op deze manier kunnen wij de begeleiding en ondersteuning zo passend mogelijk maken.

Hoe de bedrijven elkaar en de deelnemers versterken

Meubelmakerij en houtbewerking

De kracht van jezelf zijn

Is het wanneer je een beperking of autisme hebt dat jij de wereld moet gaan begrijpen, moet de wereld jouw leren begrijpen of is er maar één wereld waarin we elkaar mogen leren begrijpen Back to basic en normaliseren van het ” je zijn” is de manier waarop we willen werken.

Op hetzelfde adres zijn twee andere bedrijven gevestigd. RHJ Design maakt al meer dan 40 jaar meubels op maat voor diverse klanten. Hal23 maakt de basis van deze meubels van hout, maar voert ook andere opdrachten binnen de houtbewerking uit.

RHJ en Hal23 werken samen met Workmate, hier kan je onder vakkundige begeleiding arbeidsmatig ontwikkelen als je een stapje verder wil.

Maak kennis met ons!

Neem contact op met coördinator Joanne Rensink
Mail Joanne
Doetinchem
Industriestraat 23
7005 AN Doetinchem
0544-700202
Joanne Rensink
Coördinator

Be creative!

Samen creatief

De mooiste creaties van stof, verf, potloden, pennen en textiel rollen uit ons atelier in Doetinchem. de producten krijgen een podium in onze winkel in Lichtenvoorde.