Zorgaanbod

Dagbesteding in Harreveld

Welkom in onze tuin aan de Lindeboomweg NR.30! Een unieke locatie op een prachtige plek. In deze tuin en moestuin verbouwen we groenten, kruiden, bloemen en fruit. De oogst gaat voor een groot deel naar abonnementhouders van het "groentekissie" en Noaberschappen. De tuin is een groene ontmoetingsplek voor iedereen.

Van kleine plantjes naar heerlijke groenten en kruiden

Kom jij onze kippen en varkens verzorgen?

Dier & groen

De tuin is verdeeld over een groot stuk land: Op één gedeelte vind je de kas, pluktuin, de fruitbomen, het winkeltje en de kippen. Op het land bij huisnummer 28 zijn de varkens en een groot gedeelte aan moestuin waar we vooral groenten verbouwen.  Er is een grote werkruimte waar in de winter ook allerlei werkzaamheden gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan het vervaardigen van de "groentekissies", insectenhotels maken, het onderhouden van gereedschap en brandhout zagen en kloven. Op het terrein zelf is er natuurlijk ook onderhoud te plegen, we maken dan ook gebruik van diverse machines.

Met de groenten van het land maken we veel mensen blij. Een deel ervan gaat naar Noaberschappen, Lintelo 12 en naar afdelingen binnen Workmate Company zelf. Zo maken ze op de locatie in Lichtenvoorde heerlijk soep voor de deelnemers en op de woning in Vragender eten ze regelmatig eieren en groenten uit onze eigen tuin.

Naast alle activiteiten in de tuin en bij NR.30 doen we ook graag werkzaamheden buiten de deur. We doen onderhoudsklussen in het groen, onderhouden de bloembakken in het centrum van Lichtenvoorde en nog heel veel meer. Op die manier bieden we jou weer leermomenten binnen het traject naar werk en/of persoonlijke ontwikkeling.

Wil je kennis maken?

Leuk! Je bent welkom voor een rondleiding op onze dagbestedingslocatie. Hieronder vind je de contactgegevens van de coördinator.
Mail Joanne
Harreveld
Lindeboomweg 30
7135 KG Harreveld
0544-700202
Joanne Rensink
Coördinator

De meest sociale tuin van de Achterhoek

Kom naar NR.30!

Wij zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Je kan ons bezoeken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. De deur staat open om bij ons heerlijke verse groenten en kruiden af te halen.