Zorgaanbod

Begeleid wonen

Kom je begeleid wonen bij Workmate Company? Dan versterken we samen de vaardigheden die jij nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Wij maken ons samen met jou sterk voor het creëren van een rustige, veilige woonsituatie in de Achterhoek. Met behulp van zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding (op maat) werk jij aan doelen die voor jou belangrijk zijn.

Wat ga je doen bij Workmate?

Zorg, altijd op maat

Wij besteden veel aandacht aan jouw gezondheid zodat jij mentaal en fysiek lekker sterk in je vel komt te zitten. Wanneer je begeleid komt wonen bij Workmate Company ontvang je op vaste momenten groeps-, en individuele begeleiding. Tevens maken wij gebruik van een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Je kunt gebruik maken van het begeleid wonen in een woning van Workmate Company als je een WMO of WLZ indicatie hebt.

Groepswoning

Samen leren wij jou de vaardigheden van het zelfstandig wonen. We zorgen voor rust en regelmaat en ondersteunen je bij het behalen van je eigen doelen.

Tommy Roosendaal

Wil je meer informatie over wonen bij ons? Neem dan contact op met Tommy.
Mail Tommy
Lichtenvoorde
Nobelstraat 1
7131 PZ Lichtenvoorde
0544-700202
Tommy Roosendaal
Manager

Mogen wij jou versterken?

Als je bij ons zelfstandig begeleid komt wonen heb jij je eigen kamer en draag jij je eigen verantwoordelijkheid, maar deel je je leefomgeving met anderen vanaf zestien jaar. Vanuit de groepswoning in Lichtenvoorde ontwikkel je jezelf en kun je eventueel doorstromen. Tevens werken wij nauw samen met collega instellingen zodat wij voor de gewenste doorstroom kunnen zorgen.

Lees hier het verhaal van collega Janneke

Janneke
Coördinator team Oost
Leer ons kennen