Bij Workmate krijg ik de ruimte om mij als vrijwilliger te ontwikkelen

2 minuten leestijd
Geplaatst op
2
August
2023

Dit is vrijwilliger Marita Hoenderboom, zij is bij Workmate Company als vrijwilliger gekomen om aan haar eigen ontwikkeling te werken. Zelf heeft ze 18 jaar in de zorg gewerkt, maar door ziekte is dit niet meer mogelijk. Door haar plek in onze tuin, waar ze op de maandag- en woensdagochtend te vinden is, heeft ze het gevoel weer een doel te hebben in haar leven. Ze vindt het heerlijk om te helpen in de moestuin, maar alle andere werkzaamheden vindt ze eigenlijk net zo leuk.

Marita heeft het zelfs zo naar haar zin dat ze, sinds 1 februari dit jaar, ook op de donderdagochtend bij de keramiek in Lichtenvoorde begonnen als vrijwilliger. Op deze afdeling helpt ze met het vervaardigen van de keramiek, maar ze maakt ook de lekkerste soepen met de groenten die ze meeneemt uit de tuin.

Workmate Company staat voor eigen regie en zelfredzaamheid. Niet alleen voor onze deelnemers, maar ook voor vrijwilligers, stagiaires en medewerkers. Een proactieve houding brengt je verder, Workmate Company kan je met ondersteuning helpen je doel(en) te bepalen en halen. Daar wordt je sterker van!

Einde van dit bericht!